zaterdag 19 oktober 2013

2e Overwinning op rij voor SMASH!

Voor de 2e keer op rij wisten de squashers van SMASH hun thuiswedstrijd te winnen. 

Davy Nauts kende een ietwat moeilijke start, maar ontbond daarna zijn duivels en won vlot zijn wedstrijd met 3-0 van Peter Weynen. 
Omar Bullhosen en Kris Lemkens maakten van hun wedstrijd een regelrechte nagelbijter, waarbij Omar helaas aan het kortste eind trok. Hij verloor de zware fysieke clash nipt met 2-3. 
Jan-Bart De Bijl liet zijn tegenstander totaal kansloos in een flitsende partij squash. Eddy Cams ging met 3-0 onderuit tegen onze nummer 1.

Maar het was vooral uitkijken naar Stefan Boonen. Al enkele weken dé man in vorm en dus waren alle ogen op hem gericht. Stefan begon minder goed aan de wedstrijd en moest al snel een set prijsgeven. Maar daar ging het dan ook bij blijven, zo leek de speler zelf te besluiten, want de volgende 3 sets liet hij niet veel speelruimte over voor zijn tegenstander Koen Ceyssens. Stefan won zijn wedstrijd uiteindelijk vlotjes met 3-1. Hiermee verstevigt hij zijn gedeelde leiderspositie als most valuable player van 4e nationale C&D!


Einduitslag SMASH tegen Healthcity Arena 2:  3-1. Zo staan de jongens van SMASH op een voorlopige 3e plaats met evenveel gewonnen wedstrijden als de nummers 1 en 2 en behouden de heren hun titelkansen! Volgende wedstrijd is op 8 november. Dan wordt er op nieuw thuis gespeeld, om 20u00 in Sportcentrum SMASH te Hamont-Achel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten