zondag 6 oktober 2013

Draw voor ons team!

Squashruimtes BLOSO Herentals
Afgelopen vrijdagavond zakten de heren van squashteam SMASH af naar Herentals voor de 2e wedstrijd van de competitie al weer. 
Na een 3-1 nederlaag in de eerste wedstrijd, stond het team gebrand om dit keer de 4 punten mee naar Hamont-Achel te brengen. De selectie, die initieel bestond uit de 4 hoogst gerangschikte spelers werd echter op het allerlaatste nog noodgedwongen gewijzigd. Patrick Vaesen lag ziek te bed en Jan-Bart de Bijl en Stef Smets geraakte wegens omstandigheden niet tijdig op het appel. Daarom werden in allerijl 3 vervangers opgetrommeld. Stefan Boonen en de 2 nieuwkomers Thierry Spaas en Kris Steegmans. Voor deze twee laatsten kwam deze wedstrijd nog wat te vroeg. Beide heren verloren hun wedstrijd kansloos met 0-3. Davy Nauts en opnieuw Stefan Boonen wonnen hun wedstrijd met 1-3 en zorgden er samen voor dat SMASH toch 2 van de 4 punten mee naar huis nam. Eindstand was dus HSC - Eurospar - SMASH 2-2.
De resultaten gaan hiermee in stijgende lijn. Volgende vrijdag staat de eerste thuismatch van het seizoen op het programma. De jongens hopen die avond wél beroep te kunnen doen op hun toppers en de stijgende lijn verder te zetten naar een overwinning. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten