dinsdag 31 maart 2015

SMASH knap vierde in 3e nationale C!

SMASH is er niet in geslaagd om afgelopen zondag de 3e plaats te veroveren in 3e nationale C. Door blessures kon SMASH niet met haar sterkste ploeg richting Hasselt, waar Olympia 4 hen opwachtte met hun sterkste team voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen.

Stefan Boonen (D1) –ziek maar toch present- wist er alsnog een spannende 5-setter van te maken tegen Jonathan Harrison (C3). Boonen kwam moeizaam uit de startblokken en had tot halverwege de tweede set nodig om op temperatuur te komen. Vanaf dan werd het een nek-aan-nek gevecht om elk punt. Harrison wist uiteindelijk de bovenhand te halen en de punten in Hasselt te houden. Hij won met 3-2 (11-2/10-12/10-12/11-7/11-9).

Jan-Bart de Bijl (C2) had weinig verhaal tegen een ontketende Lander Vanreppelen (C1). In een korte wedstrijd werd het 3-0 voor Vanreppelen (11-3/11-6/11-4). “Ongetwijfeld de beste wedstrijd die ik  ooit speelde” aldus een glunderende Vanreppelen.

Kris Steegmans (D4) had met David Beelen (D2) een zo goed als onmogelijke opdracht. Beelen had weinig moeite met Steegmans die vergeefs een oplossing zocht. Te veel directe fouten en het uitblijven van antwoorden op Beelens’ spel zorgden voor de voorspelbare 3-0 (11-0/11-2/11-3).

Ook Patrick Vaesen (C3) tenslotte kende een moeilijke namiddag. Tegen Arnout Hoebreckx (C1) had hij weinig in te brengen. Hoebreckx won met 3-0 (11-4/11-8/11-5).

Met dit 0-4 verlies tegen een sterk spelend Olympia 4 eindigt SMASH op de 4e plaats in de eindranking. “Als nieuwkomer in deze divisie, hadden we nooit gedacht zo hoog te eindigen. Behoud was het hoofddoel en kijk eens waar we eindigen. We zijn dus zeer tevreden over het seizoen en de opdracht voor volgend seizoen is nu al duidelijk: nog beter doen en die top drie halen!” aldus een tevreden captain De Bijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten